Systém motivace pracovníků ve vybraném podniku - Beerová, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Systém motivace pracovníků ve vybraném podniku a návrhy změn na zlepšení řízení této oblasti. Zaměřit se na motivaci zaměstnanců zejména na práci s lidmi v oblasti motivace.
The system of employees motivation in a selected company
Keywords: motivace; motivace pracovní činnosti; pracovní výkon; systém odměňování pracovníků; podniková kultura; vzdělání pracovníků; motivace v podniku; motivation; motivation in the work; performance in the workplace; remuneration of employees; work culture; further education of employees; motivation in the company