Distribuční logistika ve firmě Coca-Coca Beverages ČR s.r.o. - Zemanová, Eva (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této práce je analýza distribuční logistiky ve společnosti Coca Cola. Hlavním podtématem je analýza současného stavu ohodnocování kontraktorů a nalezení nové, účinnější metody. Teoretická část je věnována logistice jako takové s podrobnějším zaměřěním na distribuční logistiku. V průběhu textu jsou dále popsány metody, které společnost nyní používá. Současně je navržena nová metoda. Tato metoda se dne 1. 4. 2009 začala skutečně ve společnosti Coca Cola používat.
Distribution logistics of the Coca-Cola Company CZ
Keywords: Logistika; distribuční logistika; skladování; distribuční řetězec; přeprava.; Logistics; distribution logistics; warehousing; distribution chain; transportation.