Analýza vybrané formy prodeje biopotravin - velkoobchod - Svobodová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměřena na analýzu distribučního systému biopotravin v České republice z pohledu velkoobchodních subjektů.
Analysis of a Forms of Biofoods Selling - Wholesale
Keywords: biopotraviny; velkoobchodníci; distribuční systém; dovoz; vývoz