Podniky služeb a možnosti spolupráce v destinaci - Květoňová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá podnikem Angusfarm, který se nachází v Soběsukách. Tento podnik se zaměřuje především na poskytování služeb včetně ubytování, stravování a doplňkových služeb. Tato práce definuje pojmy jako je spolupráce a sociometrie. Práce poskytuje podrobné informace o stakeholders a způsob, jakým spolupracují s Angusfarmou, včetně analýzy slabých stránek a překážek, ke kterým dochází při spolupráci se zúčastněnými stranami. Výzkum je založen na analýze sociálních sítí. Sociální síť je systém herců, který je propojen prostřednictvím vztahů. Cílem práce je zanalyzovat současnou situaci spolupráce se stakeholdery a odhalit, které subjekty jsou nejdůležitější a jak velké je propojení mezi stranami s podnikem Angusfarm.
Business of tourism services and possibilities of cooperation
Keywords: Spolupráce; stakeholders; destinační management; sociometrie; Analýza sociálních sítí; Cooperation; stakeholders; destination management; sociometry; Social Network Analysis