Údržba travnatých ploch žacími malotraktory. - Janoušek, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá hlukovou zátěží žacích malotraktorů při údržbě veřejné zeleně. Pro konkrétní měření byly zvoleny žací malotraktory Iseki SXG 22 a Starjet Exclusive 4x4. Měření hlukového zatížení okolního prostředí je měřeno z pěti vzdáleností a následně vyhodnoceno s platnou legislativou.
Use of mowing tractors to maintain green spaces.
Keywords: žací malotraktor; akustický tlak; hluk; hluková zátěž; lawn mower; acoustic pressure; noise; noise load