Realizace SWOT analýzy pro vybranou firmu - Paulík, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce je využití analýzy SWOT k identifikaci hrozeb a příležitostí na trhu pro vybranou firmu s ohledem na její slabé a silné stránky, popřípadě návrh na odstranění nebo eliminaci slabých stránek.
The Implementation of a SWOT analysis for selected company
Keywords: SWOT analýza; Porterův model pěti sil; analýza portfolia; finanční analýza; SWOT analysis; Porter's five forces analysis; portfolio analysis; financial analysis