Parazitace a diverzita v genech MHC u drobných hlodavců - Vejsada, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce poskytuje přehled o otázkách spojených se studiem MHC u drobných hlodavců. Také hodnotí diverzitu u MHC alel v myšici rodu Apodemus.
Parasitism and diversity in MHC genes in small rodents
Keywords: MHC; genetika; imunologie; hlodavci; apodemus flavicollis; diverzita.; MHC; genetics; immunology; rodents; apodemus flavicollis; diversity.