Porovnání průměrné rychlosti a spotřeby paliva traktorů při dopravě - Kočí, David (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se bude zabývat porovnáním několika traktorů s podobným výkonem, ale jiných značek a stáří. Hlavní porovnání bude spočívat ve spotřebách pohonných hmot a v průměrných rychlostech vybraných strojů při různých zatíženích na předem stanovené trase. Veškeré tyto informace budou vyhodnoceny a vzájemně porovnány.
Comparison of average speed and fuel consumption of tractors during transport
Keywords: traktor; spotřeba; zátěž; tractor; consumption; load