Analýza služeb cestovního ruchu v regionu Domažlicko. - Weberová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2008)
V práci jsou analyzovány služby cestovního ruchu v dané destinaci, její součástí je také provedena situační analýza, která je zaměřena zejména na výhody a nevýhody regionu v oblasti cestovního ruchu. Dále byl proveden marketingový výzkum, který přiblíží hodnocení a vnímání služeb cestovního ruchu samotnými návštěvníky regionu a odhalí strukturu těchto návštěvníků. Na závěr je předložen návrh opatření pro zlepšení situace na Domažlicku. Jeho součástí je také sestavený produkt pro podporu cestovního ruchu v regionu.
Analysis of tourism services in region of Domažlice.
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; situační analýza; marketingový výzkum; návrh marketingového opatření; tourism; tourism services; analysis; marketing research; proposal for improvement