Produkční charakteristiky vybraných porostů v závislosti na míře anropogenního ovlivnění - Kissová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce bylo na základě sledování zjistit produkční charakteristiku vybraných porostů v závislosti na hospodaření člověka v krajině. Sledování mělo spočívat ve vegetačním mapování vybraných porostů, zjištění roční produkce biomasy a vyhodnocení získaných výsledků na příkladu dvou malých povodí s různým vegetačním pokryvem a land use.
PRODUCTION CHARACTERISTICS OF DIFFERENT GROWTHS DEPENDING ON ANTROPOGENIC RATE
Keywords: Klíčová slova: produkční charakteristika; land use; vegetační pokryv; produkce biomasy; Key words: production characteristics; land use; vegetation cover; biomas productivity