Současná jihočeská jazzová scéna - Hlaváčková, Iva (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá aktuální jazzovou scénou Jihočeského regionu. Podává informace o současných jazzových kapelách, hudebních festivalech a klubech, v širším kontextu tedy o jazzovém dění.
The contemporary jazz scene in South Bohemia