Reakce (vývoj) podniku po krizovém roku 2009 - Černá, Nikola (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této diplomové práce je objasnit příčiny krizového vývoje v podniku a indikátory, které detekují krizový vývoj. Na tuto problematiku je zaměřena teoretická část práce. Dalším cílem této práce je na základě těchto teoretických poznatků zhodnotit ekonomickou situaci vybraného podnikatelského subjektu v roce 2009 a posoudit jeho reakci na toto krizové období, a dále provést jeho komparaci s podniky s obdobným zaměřením, na což se zaměřuje praktická část práce.
Response (Development) of Company after the Year 2009
Keywords: finanční analýza; krize; krizové indikátory; mezipodnikové srovnání; financial analysis; crisis; crisis indicators; comparison among companies