Možnosti fyzioterapie u pacientů se spánkovou apnoí - Kadlecová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce zkoumá možnosti využití fyzioterapie jako součásti léčby syndromu spánkové apnoe.
Physiotherapy in patients with sleep apnea
Keywords: syndrom spánkové apnoe; hluboký stabilizační systém; Epworthská škála spavosti; spánek; sleep apnea syndrome; deep stabilizing system; Epworth sleepiness scale; sleep