Krystalografická studie halogenalkandehalogenasy Dbe\recke{Delta}Cl z Bradyrhizobium elkanii USDA94 - Štěpánek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce je založena na krystalografické studii halogenalkandehalogenasy DbeCl z Bradyrhizobium elkanii USDA94. Hlavní cíle práce jsou zvládnutí základních a pokročilých krystalografických metod, zpracování dat z rentgenové difrakce, úprava, rafinace, validace a vytvoření 3D makromolekulárního modelu proteinu.
Crystallographic study of haloalkane dehalogenase Dbe\recke{Delta}Cl from Bradyrhizobium elkanii USDA94
Keywords: Halogenalkandehalogenasa; DbeCl; DbeA; struktura; rafinace; validace; 3D model.; Haloalkane dehalogenase; DbeCl; DbeA; structure; refinment; validation; 3D model.