Analýza současných stravovacích zařízení na Třeboňsku - Grenarová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou současných stravovacích zařízení na Třeboňsku. Zaměřuje se na jejich charakteristiku a kategorizaci. Součástí práce jsou mapy vytvořené v aplikaci ArcMap, SWOT analýza a možná doporučení pro podnikatelskou sféru v oblasti stravovacích služeb.
The Analysis of Current Catering Facilities in the Třeboňsko Region
Keywords: stravovací zařízení; Třeboňsko; SWOT analýza; ArcMap; catering facilities; Třeboňsko region; SWOT analysis; ArcMap