Soubor úloh postavených na jednočipech Atmel AVR - Homola, Jakub (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce pojednává o jednočipech typu Atmel AVR. Dále provedu porovnání prostředí vyšších programovacích jazyků. Zaměřím se převážně na prostředí programovacího jazyka BASCOM. Hlavním smyslem práce je navrhnout soubor úloh, vytvořit protokoly a sestavit vzorová řešení. V první úloze se zaměřím na zpracování digitálních vstupů / výstupů. Další úlohy budou zaměřeny na displeje, analogové vstupy / výstupy, motory, sběrnice a komunikaci mezi mikrokontroléry.
Set of tasks built on Atmel AVR microcontroller