Řízení procesů ve vybraném podniku - Votavová, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem diplomové práce byla analýza procesů ve vybraném podniku a návrh možných zlepšení. V rámci tohoto cíle byl ve vybrané společnosti analyzován a optimalizován proces "zpracování zakázky", který byl detailně zmapován podle jednotlivých subprocesů uvnitř sledovaného procesu, byla provedena analýza včetně měření, identifikace slabých míst a navrhnutí řešení vedoucích k požadované optimalizaci. Přínosem práce jsou výstupy, které je možné předložit vedení společnosti, což by mohlo sloužit jako podklad pro optimalizaci sledovaných procesů i procesů ostatních.
Process management in the selected company
Keywords: procesní řízení; procesní mapa; společnost; stavební průmysl; zpracování zakázky; příprava zakázky; fakturace; reklamace; vymáhání pohledávek; process management; process map; company; construction industry; order processing; preparation of contracts; invoicing; complaint; recovery