Sběratelé českých lidových písní ve druhé polovině 20. století. - Ředina, Patrik (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem bakalářské práce bude činnost poslední generace sběratelů lidových písní na Prácheňsku a Českém Horácku v průběhu 2. poloviny 20. století a bude nastíněn charakter písní sesbíraných v těchto národopisných regionech.
Czech folk songs collectors in the second half of the 20th century