Vybudování golfového hřiště s využitím Evropských fondů - Červený, Radek (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce může posloužit jako předloha všem potencionálním žadatelům, kteří chtějí využít opatření Programu rozvoje venkova, především osu III.1.3. - Podpora cestovního ruchu. Zájemce o dataci se z této práce může dozvědět základní informace o Evropských fondech a jejich finančních nástrojích. V praktické části se dozví, jakým způsobem postupovat při tvorbě projektu, který by uspěl před komisí o přiznání finančního grantu.
Building golf course ussing European funds
Keywords: golf; rozvoj cestovního ruchu; EAFRD; Evropské fondy; regionální politika EU; golf; development of tourism; EAFRD; European funds; EU regional policy