HR marketing ve vybrané organizaci - Musilová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2020)
V této bakalářské práci jsem se zabývala zpracováním přehledu problematiky v oblasti Human Resource marketingu ve vybrané organizaci spolu s kontextem personálního marketingu. Personální marketing se dělí na interní a externí personální marketing a je zaměřený na proces získávání pracovníků, výběr pracovníků a péčí o stávající zaměstnance. Dalším rozebraným tématem byly poskytované bonusy a benefity, možnosti kariérního růstu a budování zaměstnavatelské značky. Závěr práce obsahuje návrhy a doporučení, které zaručí větší prosperitu společnosti.
HR marketing in a selected organisation
Keywords: Personální marketing; externí personální marketing; interní personální marketing; značka zaměstnavatele; Human Resource marketing; personnel marketing; internal personnel marketing; external personnel marketing; Employer brand