Marketingová komunikace v cestovním ruchu se zaměřením na mikroregion Veselsko - Píchová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zaměřuje na analýzu marketingové komunikace v konkrétním mikroregionu. Cílem bylo zjistit jaké metody marketingové komunikace jsou použity v konkrétním mikroregionu. Výsledkem práce je ucelený přehled o metodách marketingové komunikace v cestovním ruchu.
The marketing communication in the tourism in the micro region of Veselsko
Keywords: marketingová komunikace; reklama; podpora prodeje; práce s veřejností; osobní prodej; přímý markeging; cestovní ruch; the marketing communication; the advertising; the sales promotions; the public relations; the personal selling; the direct marketing; the tourism