Ptačí chřipka a její chovatelské důsledky - Kotrcová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2019)
V bakalářské práci na téma ptačí chřipka a její chovatelské důsledky je analyzován současný stav nákazové situace ptačí chřipky v České Republice. Hlavním cílem bylo zjistit příčinu, přehled, výskyt a dopad ptačí chřipky na chov drůbeže.
Bird flu and its implications breeding
Keywords: drůbež; ptačí chřipka; poultry; bird flu