Pohled žáků, rodičů a učitelů na distanční výuku spojenou s uzavřením škol v nouzovém stavu - Janoušková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem distanční výuky, která byla zavedena v návaznosti na uzavření škol v době nouzového stavu, na edukační proces, a to z pohledu žáků, jejich rodičů a učitelů. Sdělují, s jakými problémy se během distanční výuky setkali a kde vidí její mezery. Výzkumné šetření je zaměřeno na období uzavření škol na jaře 2020 a na podzim 2020. Práce se dále věnuje kompenzacím, které byly žákům v souvislosti s distanční výukou nabídnuty.
The opinion of pupils, their parents and teachers about distance learning associated with the closure of schools during a state of emergency
Keywords: Distanční výuka; online výuka; dítě na základní škole; kompenzace; Distance learning; online learning; elementary school child; compensation