Ichtyologický průzkum potoků Brodecký, Polánecký a Holčovický a jejich posouzení pro vhodnost repatriace střevle potoční (Phoxinus phoxinus). - Suchopar, Martin (Jihočeská univerzita, 2009)
Ichtyologický průzkum vybraných lokalit a na základě jeho výsledků posouzení toku z hlediska vhodnosti repatriace střevle potoční. Souběžně s ichtyologickým průzkumem bude probíhat celkové sledování toků a jejich posouzení jako biotopu.
Ichthyology research of the brooks Brodecký, Holčovický and Polánecký and exploring its pertinency for repatriation of minnow (Phoxinus phoxinus).
Keywords: repatriace; střevle; elektrolov; biotop.; repatriation; minnow; elektrofishing; biotope.