Mobile marketing - Sládek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce měla za úkol shrnout všechny dostupné informace o nástrojích mobilního marketingu a následně analyzovat reakci zákazníků při jejich aplikaci. Pro zpřesnění závěrů byly výsledky dotazníkového šetření konfrontovány a porovnávány s tvrzeními z interview.
Mobile marketing
Keywords: mobilní marketing; mobilní telefon; marketing; přímý marketing; mobile marketing; mobile phone; marketing; direct marketing