Optimalizace systému řízení reverzní logistiky odpadů - Sovová, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
V této diplomové práci je věnovaná pozornost nakládání s odpady, čímž se rozumí shromažďování, soustřeďování, sběr, výkup, třídění, přeprava, skladování, úprava, využívání a samozřejmě odstraňování odpadu. Tato práce se soustředí na nakládání s konkrétním odpadem - sběrovým papírem a zaměřuje se na optimalizace celého systému reverzní logistiky.
Optimalization of reverse waste management system
Keywords: sběrový papír; reverzní logistika; recyklace; třídění odpadů; waste paper; reverse logistics; recycling; waste sorting