Projektové vyučování v hodinách francouzského jazyka - Kukrálová, Jindřiška (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce je zpracovat teoretické podklady pro výuku projektovou metodou, a to především na základě publikace Valenty (1993) Pohledy. Projektová metoda ve škole a za školou, který vychází ze svých praktických zkušeností.
Project Method in Classes of French