Ošetřovatelská péče o děti s Fallotovou tetralogií - Nejdlová, Tereza; Machová, Alena (Solen, s.r.o., 2017)
Cílem tohot článku je popsat specifika ošetřovatelské péče o děti s Fallotovou tetralogií. Specifika byla zjišťována z odborné literatury a kvalitativním výzkumem se sestrami z Dětského kardiocentra ve FN Motol. Péče je rozdělena do tří částí: přečdoperační období, pooperační období a edukace o životě dítěte po operaci.
Nursing care for children with Tetralogy of Fallot
Keywords: Ošetřovatelská; péče; děti; Fallotova tetralogie; Nursing; care; children; Tetralogy of Fallot