Evaluace software pro tvorbu a udržování výukového obsahu e-learningových kurzů (LCMS) - Dušková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním prvků a funkcí čtyř komerčních programů určených k tvorbě obsahu eLearningových kurzů, tzv. Learning Content Management Systems (LCMS). Orientace povede primárně k aspektům důležitým u vytváření kurzů pro vzdělávání dospělých. Veškeré hodnocení je provedené na základě empirického výzkumu ve vybraných softwarech s přihlédnutím k technickým dokumentacím oftwarů. V závěru části lze nalézt naplněný cíl práce komplexní SWOT analýzu evaluovaných softwarů.
Evaluation of Learning Content Management Systems (LCMS)
Keywords: eLearningový kurz; LCMS; Adobe Captivate; Lectora Inspire; Articulate Storyline; iSpring Suite; eLearning course; LCMS; Adobe Captivate; Lectora Inspire; Articulate Storyline; iSpring Suite