Rozpoznávání směru uchopení těles - Andrusyak, Viktor (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem bakalářské práce je analýza a návrh systému rozpoznávání tvaru těles pomocí umělé inteligence. Tento systém by mohl být použit pro uchopení daných těles pomocí robotického podavače na pohyblivém povrchu. Systém by měl fungovat zcela autonomně na základě vstupních dat, získaných z kamerového řetězce. Testování konečného systému je rovněž součástí práce.
Recognition of the direction of grasping bodies
Keywords: Umělá inteligence; Internet věci; Mikrokontrolér; Rozpoznávání obrazu; Artificial intelligence; Internet of Things; Microcontroller; Image recognition