Programy podpory malého a středního podnikání v Jihočeském kraji a jejich aplikace ve vybrané firmě - Tranová, Trang Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Zpracování přehledu programů podpory MSP v Jihočeském kraji, analýza současného stavu vybrané firmy, návrh vhodného programu podpory pro tuto firmu, zpracování návrhu projektu.
Programs of Support of Small and medium-sized Enterprise in the South Bohemia and its Applications in the chosen company
Keywords: malé a střední podnikání; programy podpory; operační programy; cash flow; náklady; projekt; konkurenceschopnost; produktivita práce.; small and medium-size enterprise; support programs; operation programs; cash flow; cost; project; competitiveness; labour productivity.