Marketingový mix vybraného pivovaru - Nováková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2020)
Teoreticko-metodická analýza základního problému bude v diplomové práci souviset s problematikou saturovaných trhů, kde roste význam marketingového řízení firmy. Firmy, které ve své činnosti využívají marketingový management, mají zpracované marketingové programy, jsou zpravidla výkonnější a úspěšnější. Marketingový mix vychází z respektování specifik konkrétního trhu a zhodnocení faktorů působících na subjekty nabídky. Pro zhodnocení marketingového mixu budou využívány informace získané výzkumem spotřebního chování, BCG matice a na základě dalších analýz, například SWOT analýzy, PEST analýzy.
Marketing mix of a selected brewery.
Keywords: marketing mix; BCG matice; PEST analýza; SWOT analýza; : marketing mix; BCG-Boston Consulting Group; PEST analysis; SWOT analysis.