Výuka slovní zásoby pomocí interaktivní tabule - Butorová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce je připravit a prakticky vyzkoušet prezentaci a následné procvičení slovní zásoby pomocí interaktivní tabule. Témata slovní zásoby vychází z RVP a jsou určena pro 6. ročník ZŠ. Jako základní používaná učebnice je Way to Win 6, která právě z RVP vychází. Na základě nastudované odborné literatury jsem připravila metodicky správné prezentace, které se týkají jak významu, tak mluvené a psané formy, a procvičovací aktivity jednotlivých tematických celků, díky kterým budou žáci schopni novou slovní zásobu použít aktivně.
Teaching vocabulary through the interactive whiteboard
Keywords: interaktivní tabule; výuka slovni zásoby; prezentace; procvičování; Smart; Notebook; interactive whiteboard; teaching vocabulary; presentation; practising; Smart; Notebook