Zpracování průzkumných prací ve zvolené lokalitě jako podklad pro komplexní pozemkovou úpravu - Štanglová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zpracování průzkumných prací jako podklad pro komplexní pozemkovou úpravu ve zvoleném katastrálním území Okrouhlá Radouň. V literární rešerši jsou především vysvětleny základní pojmy jako pozemková úprava, formy a cíle pozemkové úpravy. Druhá část se zabývá podrobným průzkumem zvoleného katastrálního území. Práce spočívala zejména ve shromažďování potřebných podkladů, rozboru a vyhodnocení získaných informací. Ve výzkumu je uvedena podrobná charakteristika lokality, hospodářské využití území, dopravní systém, ochrana půdy, krajina a příroda.
Research processing as resource documents for a comprehensive land arrangement in a selected location
Keywords: pozemkové úpravy; průzkumové práce; katastrální území Okrouhlá Radouň; land arrangements; research; cadastral area of Okouhlá Radouň