Vliv ekonomické krize na trh práce na Táborsku - Pešek, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Struktura mé práce obsahuje 2 hlavní části ? literární přehled a praktickou část. V literárním přehledu uvádím některé pojmy týkající se trhu práce, jako např. práce,nezaměstnanost, druhy nezaměstnanosti, ukazatele nezaměstnanosti či státní politika zaměstnanosti. Praktická část je obsáhlejší a tvoří jí 4 hlavní kapitoly ? charakteristika regionu Táborsko, analýza trhu práce v tomto regionu, dotazníkové šetření a diskuse.
Influence economics crisis on labour market on Táborsko
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; problémové skupiny; politika zaměstnanosti; ekonomická krize; labour market; unemployment; problem group; employment policy; economic crisis