"Pat a Mat" při výuce fyziky na ZŠ - Maděra, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce pojednává o zpracování vybraných dílů seriálu "A je to" v rámci interaktivní výuky fyziky na základní škole. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretickou, popisující oblast motivace a interaktivní výuky a část praktickou, ve které jsou zpracovány video materiály a jejich teoretický rozbor.
"Pat a Mat" by physics education at basic schools
Keywords: interaktivní výuka; motivace; fyzika; kinematika; dynamika; elektřina; interactive learning; motivation; physics; kinematics; dynamics; electricity