Exprese a purifikace mitochondriálních membránových proteinů jednobuněčného parazita Trypanosoma brucei za účelem tvorby protilátek - Urbanová, Simona (Jihočeská univerzita, 2018)
Expresné plazmidy génov TbRISP, TbCOXIV a TbNDUFA6 boli vyhotovené molekulárnym klonovaním. Rekombinantné proteíny TbRISP, TbCOXIV a TbNDUFA6 boli exprimované v E. coli, afinitne purifikované a použité k získaniu antiséra z králikov. Špecifickosť generovaných polyklonálnych protilátok bola testovaná Western blot analýzou.
Expression and purification of mitochondrial membrane proteins from an unicellular parasite Trypanosoma brucei for the production of antibodies