Praktická maturitní zkouška studijního oboru Autotronik podle nového školního vzdělávacího programu - Ižof, Josef (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je inovovat dosavadní model praktické části maturitní zkoušky studijního oboru Autotronik tak, aby tato zkouška odpovídala současným požadavkům opravárenské praxe i školnímu vzdělávacímu programu, podle kterého se výuka oboru Autotronik začala od 1.9.2009 uskutečňovat. Takto upravená praktická zkouška by měla poprvé proběhnout ve školním roce 2012-2013, kdy bude výuka podle školního vzdělávacího programu probíhat už i ve čtvrtém, tedy maturitním ročníku oboru.
Practical part of leaving examination in field of study Autotronic in accordance with a new school education program
Keywords: Praktická maturitní zkouška; rámcový vzdělávací program; školní vzdělávací program; Autotronik; žák; odborný výcvik; výukové cíle; kompetence; servisní a diagnostická technika; dílenské příručky; dílenské nářadí.; Practical part of GCSE; framework educational programme; school educational programme; Autotronic; student; practical training; educational goals; competence; service and diagnostic technique; workshop manuals; workshop tools.