Roaming a EU - právní úprava - Bártů, Martina (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem roamingu a jeho právní úpravy. Práce slouží jako seznámení s právem Evropské unie, tvorbou unijního práva, roamingem a jeho regulací. Cílem mé práce je zhodnotit vliv cenové regulace roamingu na vývoj nákladů vynaložených za roaming ve vybrané společnosti. Práce je zaměřena na časový horizont osmi let, od roku 2007 do roku 2014.
Roaming and EU - Legal Regulations
Keywords: roaming; Evropské právo; nařízení; cenová regulace; mobilní komunikace; Roaming; EU law; Regulations; regulation of prices; mobile communications