Využití středisek rekreace Bílá a Staré Hamry v turistické oblasti Beskydy - Valašsko pro cestovní ruch - Kuttner, Michal (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce na téma: ,,Využití středisek rekreace Bílá a Staré Hamry v turistické oblasti Beskydy - Valašsko pro cestovní ruch'' je analýzou primární a sekundární nabídky cestovního ruchu v území Bílá a Staré Hamry. Pomocí dotazníkového šetření tato práce také zjišťuje a vyhodnocuje potřeby a požadavky návštěvníků v dané oblasti. Na základě takto provedené analýzy byl navrhnut nový produkt cestovního ruchu voucherová karta Beskydy Card.
A utilization of recreation centres Bílá, Staré Hory in touristic area Beskydy - Valašsko for tourism
Keywords: cestovní ruch; primární nabídka cestovního ruchu; sekundární nabídka cestovního ruchu; turistický region Beskydy - Valašsko; produkt cestovního ruchu; turistické informační centrum; analýza potřeb a požadavků návštěvníků; dotazníkové šetření; tourism; primary supply of tourism; secondary supply of tourism; touristic area Beskydy - Valašsko; product of tourism; tourist information center; analysis of visitors needs and requirements; questionnaire research