Předpoklady rozvoje cestovního ruchu na Prachaticku - Fakenbergová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Tématem bakalářské práce jsou předpoklady rozvoje cestovního ruchu na Prachaticku. Cílem práce bylo prostřednictvím analýzy zhodnotit cestovní ruch ve vybrané oblasti a odhalit nevyužitý potenciál cestovního ruchu. Pomocí terénního šetření byl navrhnut produkt cestovního ruchu.
The preconditions of development of tourism in Prachatice
Keywords: cestovní ruch; rozvoj; oblast Prachatice; potenciál; produkt; tourism; development; region of Prachatice; potential; product