Komparace textů pracovníků Církve československé v kontextu paradigmat a případové práce současné sociální práce - Štindl, Otakar (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci textů z první poloviny 20. století. Práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. V první kapitole se ve stručnosti zmiňuji o vzniku Církve československé a počátcích její sociální práce. Ve druhé kapitole jsou představeny vybrané spisy členů CČS ve vztahu k sociální práci. Třetí kapitola se zabývá komparací textů v kontextu paradigmat sociální práce současnosti. V závěru shrnuji dosažení stanoveného cíle práce.
The comparison of the texts of the Czechoslovak Church workers in the context of contemporary social work paradigms and case work
Keywords: sociální práce; Církev československá; paradigmata sociální práce; případová práce; social work; Czechoslovak Church; social work paradigms; case work