Jak učitel vnímá svoji práci pedagoga volného času - Malčáková, Eva (Jihočeská univerzita, 2023)
Diplomová práce se věnuje tématu, jak učitel vnímá svoji práci pedagoga volného času. Smyslem celé práce je hledání odpovědi na výzkumnou otázku: "Jak učitelé, kteří vedou kromě výuky ještě zájmové kroužky, smýšlejí o své činnosti pedagoga volného času?" Cílem práce bude získání subjektivních výpovědí konkrétních učitelů na položenou výzkumnou otázku. Teoretická část charakterizuje základní pojmy související s klíčovými filozofickými a pedagogickými pojmy z oblasti pedagogiky. Empirická část je realizovaná prostřednictvím kvalitativního výzkumu za pomoci hloubkových rozhovorů
How the teacher perceives his work as a leisure teacher
Keywords: učitel; kroužek; pedagog volného času; osobnost; teacher; after-school club; leisure-time teacher; personality