Výuka španělštiny v předškolním a mladším školním věku. - Mládková, Eva (Jihočeská univerzita, 2015)
Předkládaná práce s názvem ,,Výuka španělštiny v předškolním a mladším školním věku" je koncipovaná do dvou částí. První část je teoretická a popisuje vývojová specifika dětí předškolního a mladšího školního věku. Diplomová práce odpovídá na velmi častý dotaz, kdy je vhodné začít s výukou cizího jazyka a popisuje i výhody a nevýhody výuky cizích jazyků v raném věku. Dále se věnuje tomu, jak by měla probíhat výuka cizího jazyka v předškolních zařízeních a v prvních ročnících základní školy. Druhou částí diplomové práce je manuál pro výuku španělského jazyka v předškolním věku, který je vypracován podle experimentální metody pro výuku francouzského jazyka.
Teaching Spanish in preschool and early school age.
Keywords: výuka cizího jazyka; předškolní věk; mladší školní věk; manuál pro výuku španělského jazyka; teaching a foreign language; preschool age; young school age; a handbook for teaching Spanish