Marketing měst a obcí jako faktor regionálního rozvoje na příkladu města Nové Hrady - Hejtmánková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá zhodnocením marketingu konkrétního města jako faktoru regionálního rozvoje. Závěr práce se zabývá navržením návrhu vedoucích ke zlepšení marketingu města.
City marketing as a factor of regional developement on the example of Nové Hrady
Keywords: Marketing; marketing měst a obcí; regionální rozvoj; marketingové prostředí; analýza mikroprostředí; analýza makroprostředí; marketingový mix; Porterův model; STEP analýza; SWOT analýza; Marketing; city marketing; municipalities; regional development; marketing environment; micro-; macro-environment analysis; marketing mix; Porter; STEP and SWOT analysis