Konkurenceschopnost vybrané organizace - Šmídová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je zhodnocení současné situace vybrané organizace a navržení strategie směřující k posílení její konkurenceschopnosti. V práci byla provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí. V poslední části práce byla sestavena SWOT analýza, ze které následně vyšla strategie, kterou by se měl podnik řídit.
competitiveness of selected organizations
Keywords: analýza; konkurence; analýza konkurence; marketing; marketingový mix; lidské zdroje a SWOT analýza; analysis; competition; competition analysis; marketing; marketing mix; human resources and SWOT analysis