Krizové řízení určené obce se zaměřením na práci krizových managementů určených obcí a jeho vybavení v Jihočeském kraji - Chytra, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Moje práce je založena na provedení průzkumu na všech určených obcí v Jihočeském kraji v oblasti krizového řízení zaměřený na složení a práci krizového managementu určených obcí jihočeského kraje, jeho vybavení a zabezpečení. Hlavním cílem byl sběr dat a informací na určených obcích, jejich porovnání a vyhodnocení.
Critical operating of intended municipality focusing on service of crisis management and its equipment in South Bohemia region
Keywords: Integrovaný záchranný systém; krizové řízení; hospodářská opatření pro krizové stavy; Integrated Rescue System; crisis management; economic measures for emergencies