Investiční životní pojištění jako forma spoření do budoucna - Klička, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na životní pojištění poskytované pojišťovnami na českém trhu a srovnání investiční životní pojištění s jinými formami životního pojištění.
Investment life insurance like a form of saving for the future
Keywords: Historie životního pojištění; Investiční životní pojištění; Kapitálové životní pojištění; Metoda TANK; History of life insurance; Unit Linked Insurance; Endowment Insurance; Method TANK