Analýza služeb vybraného podniku z oboru cestovního ruchu a návrh jeho budoucího rozvoje - Studenovská, Šárka (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu managementu a marketingu v podniku z oboru cestovniho ruchu s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj tohoto podniku.
Analysis of services of a travel industry business and concept of it's future development
Keywords: cestovní ruch; služby; letní tábory; marketing; CRM; tourism; services; summer camp; marketing; CRM