Vliv reklamy na vývoj pubescenta - Macoszková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce je svým charakterem teoreticko-empirická. Pojednává o vlivu reklamy na děti druhého stupně základní školy. V teoretické části je nastíněn základní přehled klíčových oblastí tématu reklamy z odborné literatury. Dílčí součástí je popis vývojových aspektů pubescence. V praktické části je výzkum zpracován na základě dotazníkového šetření, který zkoumá chování a postoje žáků ve vztahu k reklamě.
The influence of an advert on teenagers´development
Keywords: reklama; pubescence; působení; výzkum; dotazník; advert; teenager; influence; exploration; questionaire